Metin2 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi?

Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? Rating0
 badboy22
Membru M2-RO

MesajSubiect: Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? EmptyMar Mar 16, 2010 10:41 pm
Cum sa fac sa modific serverul hamachi in server ip fara sa se modifice in navicat sa ramana asa shopurile.. bonusurile?
 123456
Membru M2-RO

123456
Vârstă : 30

MesajSubiect: Re: Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? EmptySam Mar 20, 2010 7:20 pm
Ai PM!
 Tequila
Community owner

https://metin2-romania.catsboard.com
MesajSubiect: Re: Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? EmptyDum Mar 28, 2010 1:57 am
Găseşi răspunsul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
 Kiki^ZoNe
Membru M2-RO

Kiki^ZoNe

MesajSubiect: Re: Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? EmptyJoi Iun 03, 2010 12:03 am
da un search pe forum Wink
 Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? Cum fac sa fac un server de metin2 pe ip a meu e hamachi? Empty