Metin2 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

caracterul meu!!:P

caracterul meu!!:P Rating0
 vildarkmon
Membru M2-RO

vildarkmon

MesajSubiect: caracterul meu!!:P caracterul meu!!:P EmptyMar Iun 08, 2010 10:15 pm
WARIIOR
LV:90
Magii:toate la P
Armura:de GM
Arma:Lunara
Ce am prin inventar : dga+8 cu bonusuri si pietre,arme epice,etc.
Happy Surprised Very Happy
 c0c0L1nh0
Membru M2-RO

c0c0L1nh0
Vârstă : 28

http://dangerinho.hi5.com
MesajSubiect: Re: caracterul meu!!:P caracterul meu!!:P EmptyMar Iun 29, 2010 4:53 am
n0 c0m3nt Laughing
 Snoop40
Membru M2-RO

Snoop40

MesajSubiect: Re: caracterul meu!!:P caracterul meu!!:P EmptyLun Iul 19, 2010 11:09 pm
Adica esti gm,dute ma de aici,gm sunt inteligenti si nusi dau indentitatea.
 Taifunel
Membru M2-RO

Taifunel
Vârstă : 29

MesajSubiect: Re: caracterul meu!!:P caracterul meu!!:P EmptyLun Dec 20, 2010 8:57 pm
bv e bun caracterul dar ce bonusuri ai pe armura?
 Defiance
Membru M2-RO

Defiance
Vârstă : 27

MesajSubiect: Re: caracterul meu!!:P caracterul meu!!:P EmptyDum Mar 06, 2011 12:02 am
Voi chiar il credeti Surprised.Nu vedeti ca va minten fata? Auzi la el armura GM:)) nici nu exista exista KING 1 si KING 2......cit de n00b........Dupa pararea mea nu are mai mult de lvl 15 pe ro....si a jucat si el odata pe un privat de stie de ''lunara''.Lvl 90=]] ce funny e........
 aluakins10
Membru M2-RO

aluakins10
Vârstă : 37

MesajSubiect: Re: caracterul meu!!:P caracterul meu!!:P EmptyLun Apr 25, 2011 3:53 am
vildarkmon

Pe sv privat e contu?
Daca ie pe privat se poate sa aiba armura de gm.Dar pe ro sau pe uk nu ai cum sa ai armura de gm
 master221
Membru M2-RO

Vârstă : 32

MesajSubiect: Re: caracterul meu!!:P caracterul meu!!:P EmptyJoi Mai 12, 2011 4:13 pm
=)) Nici nu stii cei aia lunara mah...Laughing
 Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: caracterul meu!!:P caracterul meu!!:P Empty