Metin2 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Monede de Dragon GRATIS!!!!!!

Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Rating0
 MonedeDragon
Membru M2-RO

MonedeDragon
Vârstă : 67

MesajSubiect: Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Monede de Dragon GRATIS!!!!!! EmptyLun Noi 29, 2010 9:05 pm
Game Forge a decis sa faca un event in care toti jucatorii de metin2 RO vor primii cate 50 Monede de dragon gratis!

Sunt doar cateva reguli simple pe care trebuie sa le respectati

- Puteti incarca monede de dragon doar pe un singur cont pe ip
- Nu introduceti conturi de lvl 1 sau fara caractere pentru a evita abuzul si flood!
- Nu folositi proxy sau ip dinamic! riscati sa primiti ban pe e-mail!

MERGE 100%! TESTAT!!

Enjoy
 NonuMata
Membru M2-RO

NonuMata
Vârstă : 34

MesajSubiect: Re: Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Monede de Dragon GRATIS!!!!!! EmptyDum Dec 12, 2010 12:14 am
da
 NonuMata
Membru M2-RO

NonuMata

MesajSubiect: Re: Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Monede de Dragon GRATIS!!!!!! EmptyDum Dec 12, 2010 12:14 am
da
 NonuMata
Membru M2-RO

NonuMata

MesajSubiect: Re: Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Monede de Dragon GRATIS!!!!!! EmptyDum Dec 12, 2010 12:15 am
da
 NonuMata
Membru M2-RO

NonuMata

MesajSubiect: Re: Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Monede de Dragon GRATIS!!!!!! EmptyDum Dec 12, 2010 12:15 am
da bom bom bom bom
 Taifunel
Membru M2-RO

Taifunel
Vârstă : 29

MesajSubiect: Re: Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Monede de Dragon GRATIS!!!!!! EmptyLun Dec 20, 2010 9:13 pm
Very Happy dap
 Tizu
Membru M2-RO

Tizu
Vârstă : 35

MesajSubiect: Re: Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Monede de Dragon GRATIS!!!!!! EmptyDum Mar 06, 2011 7:47 pm
Site este [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
 Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Monede de Dragon GRATIS!!!!!! Empty