Metin2 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cum ar trebui sa descarc jocul?

Cum ar trebui sa descarc jocul? Rating0
 emodoll
Membru M2-RO

emodoll
Vârstă : 34

MesajSubiect: Cum ar trebui sa descarc jocul? Cum ar trebui sa descarc jocul? EmptySam Ian 01, 2011 5:39 am
Nu inteleg.Pentru a descarca jocul trebuie sa am 25.50.150 mesaje.De unde mesaje?Trebuie sa fii activ pe forum ca sa te joci?Se promoveaza jocul in sine sau forumul?Poate ca unii vor doar sa se joace si nu ii intereseaza ce se intampla pe forum ...
 alexx 96
Membru M2-RO

alexx 96
Vârstă : 28

MesajSubiect: Re: Cum ar trebui sa descarc jocul? Cum ar trebui sa descarc jocul? EmptyVin Ian 28, 2011 1:20 am
ma nene metin2 ro e simplu de jucat il descarci de pe metin 2 c e asa de greu Very Happy
 Tequila
Community owner

https://metin2-romania.catsboard.com
MesajSubiect: Re: Cum ar trebui sa descarc jocul? Cum ar trebui sa descarc jocul? EmptyDum Mar 27, 2011 9:50 pm
Nu mai avem server.
 DragonBlack
Membru M2-RO

DragonBlack
Vârstă : 35

MesajSubiect: Re: Cum ar trebui sa descarc jocul? Cum ar trebui sa descarc jocul? EmptyVin Iun 10, 2011 11:34 pm
De ce nu mai e serverul ?
 Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ar trebui sa descarc jocul? Cum ar trebui sa descarc jocul? Empty