Metin2 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Protejare impotriva hackerilor

Protejare impotriva hackerilor Rating0
 Tequila
Community owner

https://metin2-romania.catsboard.com
MesajSubiect: Protejare impotriva hackerilor Protejare impotriva hackerilor EmptyMar Mar 22, 2011 4:32 am
Am făcut acest lucru ca m-am gândit alte ghiduri nu au fost suficiente. De asemenea, trebuie să se înţeleagă modul în care informaţiile dvs. sunt luate, astfel încât să te protejezi mai bine .

Există anumite moduri care pot face rost de informaţiile dvs. de cont.

1. Keylogging
Acest lucru se întâmplă atunci când intrusul vă trimite un program deghizat care înregistrează fiecare apăsare de tastă pe care o faceti. Deci, de exemplu, s-ar putea vedea următoarele date trimise:

Cotate
Citat :
Exxogreedheyman, ijustplussedmyarmourwannasee imgoingtochangechquickExxogreedK, imbackahh,? IhavetorelogcozilagExxogreed

Din ceea ce aţi tastat ei vor vedea modele. Deci, de exemplu, acestea s-ar putea încheia.

Prin Keyloggers pot fi trimise ca troieni, prin intermediul AI, e-mailuri, şi ataşate la alte programe.

2. Hacking
Pe scurt, acestea ar putea avea acces ilegal la site (portal) pentru a obţine informaţiile dvs. sau poate accesa baza de date a server-ului în sine pentru a obţine informaţiile dvs..
Nu văd acest lucru sa se întâmplă, deşi în Metin. O persoană cu astfel de calificare nu s-ar pierde timpul pe hacking un MMORPG.

3. Social Engineering
Aceasta este cea mai comună formă. Acest lucru ar putea implica vizualizarea fizica in Metin, pentru întrebări despre viaţa ta, în scopul de a o ghici(parola).

4. Brute Force (spus si ghicitul)
Acest lucru este atunci când cineva ghiceste literalmente parola. Care alege parole populare, cum ar fi: "QWERTY", "asdf", "QWASZX".

5. Accesarea contului dvs. de e-mail
În cazul în care obţine contul dvs. de e-mail prin intermediul uneia dintre metodele menţionate mai sus, acestea pot face rost de contul dvs. Metin. Doar prin folosirea "Am uitat parola" funcţia. Sau ar putea vedea Inbox istoria şi de căutare pentru e-mail înregistrarea.

Protejeaza-te (faţă de metodele de mai sus)

1. Keylogging
Cele mai multe programe antivirus sunt dotate cu software-ul anti-keylogging. Dar recomandăm descărcarea unui program specializat, pe care altii il folosesc, şi anume: Spybot Search and Destroy.

Puteţi actualiza pe săptămână pentru ca aceasta va vi posibil sa apara noi forme de keyloggers şi spyware. Şi scanarea este relativ mai rapida decât software-rul anti-virus.
Spybot: Search and Destroy

2. Hacking baza de date de joc
Poţi să te rogi că unul dintre 0.0001% din populaţia lumi nu a ales metin ca o ţintă. (% În termeni reali s-ar putea avea mai multe zecimale _>>)

Alte sfaturi:

- Nu fi zgarcit, cumpără-ţi software-ul de antivirus corespunzator. Nu descărcaţi fisiere din aceste programe, unele dintre aceste persoane ataşa troieni pentru a te crack-ui în sine.

- În momentul în care începi partajarea contul dvs., nu există nici hacking, şi nici una dintre aceste metode pe care te poate salva.

-
NU ACCEPTA orice fişiere de la alte persoane din care se termina in "exe.", Ar
putea să fie dăunătoare.

- Personalul nu cere informaţii pentru contul dumneavoastră.

- Schimbati parola după ce aţi eliminat orice software rău intenţionat.

- Cel mai de regulă: Nu fi curios

Dacă aveţi ceva de adăugat sau de a comenta.

Scris de KingGodric si tradus in limba romana de metin2-romania.catsboard.com
 mm25amelia
Membru M2-RO

Vârstă : 25

MesajSubiect: Re: Protejare impotriva hackerilor Protejare impotriva hackerilor EmptyMier Mar 23, 2011 7:52 pm
Happy Buna am si eu o intrebare.Ce este un hackshield?
 Tequila
Community owner

https://metin2-romania.catsboard.com
MesajSubiect: Re: Protejare impotriva hackerilor Protejare impotriva hackerilor EmptyMier Mar 23, 2011 8:55 pm
Unde anume? Are mai multe sensuri si sa vad in context.
 paul86
Membru M2-RO

Vârstă : 38

MesajSubiect: Re: Protejare impotriva hackerilor Protejare impotriva hackerilor EmptyMier Noi 30, 2011 3:59 am
Sunt tot felu de hack-uri care nu merita sa te risti joci corect!Ai carte ai parte!Wink
 snipertarget
Membru M2-RO

Vârstă : 34

MesajSubiect: Re: Protejare impotriva hackerilor Protejare impotriva hackerilor EmptySam Noi 24, 2012 9:07 pm
mm25amelia Hackshield este un software pentru prevenirea folosirii altor programe care modifica jocul, el blocheaza aceste moduri (programe de tip hack).
 Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Protejare impotriva hackerilor Protejare impotriva hackerilor Empty