Metin2 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ban pe Nedrept !!!!!!

Ban pe Nedrept !!!!!!  Rating0
 bibi000
Membru M2-RO

Vârstă : 37

MesajSubiect: Ban pe Nedrept !!!!!! Ban pe Nedrept !!!!!!  EmptyJoi Iun 07, 2012 6:57 pm
Salut , ieri 6.06.2012 am plecat la o bunica si am invatato pe sora mea mica ( are 5 ani) sa dea la peste adik cand apare pestele ala deasupra capului sa innumere pana la 3 si sa apese space . ASA cand am ajuns acasa , nu mult 1 ora 1 ora jum cand am vrut sa intru nu mai imi mergea contul si scria CONTUL TAU ESTE BLOCAT !!!!! cred ca [GM]Ziggy mia dat BAN din greseala crezand ca am HACK va Rog Frumos Ajutatima Uitai ID de mess : ionescualexandru71 sa va spun contul va rog
 snipertarget
Membru M2-RO

Vârstă : 34

MesajSubiect: Re: Ban pe Nedrept !!!!!! Ban pe Nedrept !!!!!!  EmptySam Noi 24, 2012 8:47 pm
Nu cred, ca un GM ar da ban pe nedrept sau fara motiv. Folosind hack ai 99% sanse sa scoti undita la fiecare 2 secunde sau la oricare alta secunda depinde de setarile efectuate. Te sfatuiesc sa nu iti mai lasi (sora) sa pescuiasca, in locul tau. Multumesc pentru intelegere.