Metin2 Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Numele viitoarei bresle

Numele viitoarei bresle Rating0
 L ¤ Lawliet
Membru M2-RO

L ¤ Lawliet
Vârstă : 31

MesajSubiect: Numele viitoarei bresle Numele viitoarei bresle EmptyLun Mar 15, 2010 7:01 pm
Am de gând să întemeiez o breaslă într-un viitor apropiat pe server-ul Lupus, mă susţine careva ? Dacă da, atunci propuneţi un nume pe care eu mai apoi îl voi adăuga în sondaj. Maxim 10 nume, iar apoi voi deschide sondaj-ul. După cum vedeţi, avem şi forum pentru breaslă, deci ne va fi mult mai uşor să ne înţelegem decât ceilalţi. Referitor la nume, gândiţi-vă la ceva original care să ne descrie. Nu pot să vă urez decât ...spor la gândit.
 Tequila
Community owner

https://metin2-romania.catsboard.com
MesajSubiect: Re: Numele viitoarei bresle Numele viitoarei bresle EmptyDum Mar 21, 2010 3:34 am
Este buna ideea! Să vedem ce spun ceilalţi.
 flapjack
Membru M2-RO

flapjack

MesajSubiect: Re: Numele viitoarei bresle Numele viitoarei bresle EmptyLun Mar 29, 2010 10:03 pm
Bună ideea!
 Assassin
Moderator

Assassin
Vârstă : 27

MesajSubiect: Re: Numele viitoarei bresle Numele viitoarei bresle EmptyLun Mar 29, 2010 10:52 pm
QuickPlay
 Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Numele viitoarei bresle Numele viitoarei bresle Empty